bak

bak

  • 13 Recept
Sockriga vaniljbullar

Sockriga vaniljbullar

Rulla ut degen på ett mjölat bakbord till en längd. Låt degen jäsa under bakduk i cirka 45 minuter och sätt ugnen på 200 grader. Platta till dem något och låt jäsa under duk på en bakplåtsklädd ugnsform i cirka 30 minuter
RAW Lime Paj

RAW Lime Paj

RAW Lime Paj. Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAW lime paj. Den är bara så fantastisk god att ni bara måste testa att göra den

Isländskt Tunnbröd

1 1/2 tsk Bakpulver. kokande vatten. blanda alla torra varor, utom ha 5 1/2 dl Vetemjöl. 2 dl Grahamsmjöl. 2 dl Havregryn

Saffranskladdkaka till advent

Vill ha frysen laddad med godsaker hela december så det gäller att provbaka och hitta de godaste recepten redan nu

Glutenfritt frö- och nötbröd

Rosta solroskärnor och pumpakärnor på en plåt med bakplåtspapper tills de får färg, ca 10-15 min. Glutenfritt frö- och nötbröd
Tekakor på havre och graham

Tekakor på havre och graham

Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
Glutenfria tekakor med frön

Glutenfria tekakor med frön

De är lätta att baka och håller sig färska och goda i flera dagar. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper och platta ut till tekakor med fuktade händer
Glutenfria tekakor (bästa receptet!)

Glutenfria tekakor (bästa receptet!)

Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Glutenfria tekakor med havre

Glutenfria tekakor med havre

Stjälp upp degen på ett bakbord mjölat med havremjöl. Lägg på plåt med bakplåtspapper. Låt svalna på galler under bakduk
Tekakor Havre

Tekakor Havre

Men i måndags var jag mer ledig än jobbade så då bakade jag dessa goa tekakor. Ja som ni märker kanske så blir inläggen färre och färre
Havre tekakor

Havre tekakor

Så goda tekakor. Havregryn och dinkel gör ju att de känns lite nyttiga iaf. Väldigt fluffiga och goda. 8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn)
Tekakor med skrädmjöl

Tekakor med skrädmjöl

Låt svalna på galler under bakduk. Smula ned jästen i en degbunke. Smält smöret och tillsätt mjölken. Värm till 37 grader