Rulla ut degen på ett mjölat bakbord till en längd. Låt degen jäsa under bakduk i cirka 45 minuter och sätt ugnen på 200 grader. Platta till dem något och låt jäsa under duk på en bakplåtsklädd ugnsform i cirka 30 minuter
Originally posted on Nilla's Kitchen. Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
RAW Lime Paj. Här kommer ett underbart recpet på en söt, syrlig och så fräsch RAW lime paj. Den är bara så fantastisk god att ni bara måste testa att göra den
Bakade massor bröd i lördags medan Martin och tjejerna var på kårkamp på Donsö. Hade flera paket med äggostvassle över från senast jag gjorde äggost och brödet blir så mycket luftigare med vassle
De är lätta att baka och håller sig färska och goda i flera dagar. Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper och platta ut till tekakor med fuktade händer
Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper. Ingredienser. 50 g jäst1/2 dl rapsolja5 dl fingervarmt vatten3 msk sirap1 tsk salt2 msk fiberhusk11 dl glutenfri mjölmix
Så goda tekakor. Havregryn och dinkel gör ju att de känns lite nyttiga iaf. Väldigt fluffiga och goda. 8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn)