Min kokbok

Min kokbok

  • 3 Recept
Erikas limpa med fibrex och frön (LCHF)

Erikas limpa med fibrex och frön (LCHF)

Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Lchf Fröknäcke

Lchf Fröknäcke

Blanda samman alla ingredienser och låt så och svälla i 15 minuter. Efter 20 minuter höj plåten till mellanläge och låt den stå i ytterligare 20 minuter
Fröknäcke (LCHF)

Fröknäcke (LCHF)

Enligt originalreceptet ska knäcket stå inne i ugnen 45 minuter i 150 grader men jag tog ut mina tidigare för att de inte skulle bli brända. Låt smeten svälla i ca 10 minuter. Grädda i 20 minuter i 150 grader, ta sedan ut och skär i bitar. Ställ in igen ytterligare 10-20 minuter tills knäcket börjar få lite färg. Receptet hämtat från Birgitta Höglund's mat 45 minuter. 20 minuter