Tryck ut i pajform eller springform och nagga botten med gaffel, låt vila i kylskåp ca 30 min. Grädda skalet i 175 g i ca 8 minuter tills skalet fått lite färg. Blanda samman ost och créme fraîche och toppa pajen med blandningen och grädda i 200 grader i mitten av ugnen, ca 20 minuter eller tills oströran fått fin färg. 8 minuter tills skalet fått lite färg. ca 20 minuter eller
Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
5 minuter. Häll allt i en ugnssäker form, och sätt i nedre delen av ugnen i 20 minuter. Höj därefter till i mitten i 10-15 minuter tills gratängen har stannat, och fått fin färg. 20 minuter Höj därefter till i mitten i. 10-15 minuter tills gratängen har stannat, och fått fin färg