Efter att ha bott i Ystad de senaste veckorna börjar jag nu hitta in i mina nya rutiner, vilket är skönt då jag gärna käkar och tränar på samma tider varje dag
Hej på er allihop. Nu är jag hemma igen efter en helt underbar tripp till Italien. Jag måste erkänna att det inte kändes helt kul att komma hem till alla snödrivor som ligger kvar här hemma
Så kommer vi till. den berömda hamburgare tallriken. Som ni säkert har märkt så blandar jag alla. dieter och förespråkar ingen speciell diet annat än en sund och varierad kost
I mina tidigare skrivjobb hade jag saknat det där kreativa och lekfulla. Innan jag startade den här bloggen hade jag några olika samarbeten där jag skrev om mat på ett ganska faktafokuserat sätt
Här har ni den självaste kryddblandningen jag slängde ihop lite snabbt, gott och starkt Kryddan längst till vänster är en utav mina favoritkryddor som jag använder i nästan allting, ”pepparmix” heter den
Denna jättegoda rätt lagade maken igår och den får betyg 5. Ingredienser 4 portioner500 g fläskfilé5-6 soltorkade tomater1/2 kruka basilika50 g färsk parmesansalt och peppar1 pressad vitlöksklyfta4 skivor parmaskina smör/olivoljaBalsamsås2 dl grädde2 msk balsamvinäger1 msk kycklingfond2 pressade vitlöksklyftorsalt och pepparGör så här