Sätt ugnen på 250 grader. Skala och hacka löken. Bryn löken och köttfärsen, strö över mjölet och rör om. Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, salt och peppar
Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör. Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Tillsätt tomatpuré, chilisås, pressad vitlök, fond, krossade tomater, vatten och oregano, och koka ihop i 15 minuter
Skiva den råa potatisen tunt. Lägg den i kokande vatten med lite salt i. Låt koka i 5 minuter. Blanda grädde, creme fraiche, riven ost, pressad vitlök och svartpeppar
Skala och riv potatisen och krama ur den. Smaksätt med salt och vitpeppar. Forma små fina potatisplättar och stek på medeltemperatur i smör 2-3 min på ena sidan, fördela sedan ost på plättarna och lägg ihop 2 stycken med osten emellan