En lyxig pasta som får det lilla extra på sluten med hjälp av nyriven Parmesanost. Receptet behöver ingen peppar och salt då styrkan kommer från pancettan och sältan kommer från Parmesanost
Bred på ett tunt lager tomatsås på varje pizza, toppa med en skiva. täcka hela pizzan. 1 pizzakit, eller hemgjord pizzadeg och tomatsås. 1 pizzakit, eller hemgjord pizzadeg och tomatsås
1 liten burk pizzasås (tomatsås). 1 liten burk pizzasås (tomatsås). Vi hade kräftskiva igår och serverade dessa puppies som tilltugg tillsammans med en fördrink gjord på åkerbärslikör och sockerdricka
Om man så önskar kan man lägga en halv körsbärstomat på varje pizza. Passar bra med pizzasallad till. Fördela jästen i en bunke och lös upp det i vattnet
Rulla dem till bullar och tryck ut dem till pizzabottnar, ca 10 cm i diameter. Degen. Smula sönder jästen i en bunke, häll över vattnet och rör tills jästen löser sig
Jag måste säga att jag är pizzanörd och tycker det är så jättegott. Men faktiskt med handen på hjärtat - om du gör din pizza själv så kan du faktiskt styra det här och sedan måste du ju inte äta det stup i kvarten