Vips har du en elegant tapas som passar perfekt på cocktailpartyt, på samma sätt som har du tomatröra från Katalonien severat på bröd och en macka med tomat och skinka
I går kväll åt vi tapas här Under vårt tak. Man kanske tänker att tapas är krångligt och tar lång tid att göra då det är flera olika rätter men det behöver inte alls vara svårt utan snarare tvärt om det kan både vara enkelt och till och med går snabbt att laga
En tallrik med några tapas-rätter, blev lördagens middag. Tapas à la M & S. Jag lyxade med en golfrunda tillsammans med goa tjejer och tidig middag på golfklubbens restaurang - som serverar den godaste mat man kan tänka sig
Här är en av tapasrätterna vi åt i lördags, nämligen baconlindad halloumi. Baconlindad halloumi. Jättegoda och perfekt att ha när man vill servera smårätter och plock
1. Gör en bechamelsås. Smält smöret, rör i mjölet och späd med mjölken, lite i taget. Värm försiktigt under omrörning (ska inte koka) tills såsen tjocknar