Richard'Favoriter

Richard'Favoriter

  • 3 Recept
Biff Rydberg (Per Morberg)

Biff Rydberg (Per Morberg)

Biff Rydberg är en svensk klassiker. Egentligen ska potatisen och köttet tärnas upp i lika stora bitar (enligt receptet) men jag gillar när man får tugga köttet så jag tärnade upp det i större bitar
Biff Rydberg à la Morberg

Biff Rydberg à la Morberg

Antal portioner. 4 Ingredienser800 800 g oxfilé, i bit10 10 st råa potatisar (cirkamängd)2 2 st gula lökar4 4 st ägg4 4 msk olja, ej olivolja4 4 msk smörSenapsmousse1 1 dl Colemans senapspulver0
Chili con carne med extra smak

Chili con carne med extra smak

Fräs köttfärsen i olja eller smör. Krydda med salt pappar och chilin. Lägg över i en gryta. Fräs paprika som är strimlad, löken som är grovhackad och vitlöken som är pressad tills det är lite blankt