Här kommer ett riktigt smarrigt bröd som bakas i lergryta. Trots namnet så ska jag inte ta åt mig äran, receptet har jag nämligen fått av en vän med samma fina namn som jag
Har haft en lergryta, en Römertopf stående i skåpet i många år utan att den har kommit till användning, har aldrig kunnat bestämma mig för om jag vill ha den till brödbak eller till matlagning
Ibland är det gott med ett riktigt grovt bröd med tuggmotstånd i. Detta är ett sådant bröd. Rågkross och linfrö bidrar till den grova känslan och för att få lite mer smak är brödet kryddat med kummin och fänkål
Jag älskar att scanna nätet efter inspiration och nya idéer att testa i köket. Och eftersom jag befinner mig i Italien så innebär detta att en hel del italienska sidor också passerar min browser
Nyttigt hembakat bröd. 25 januari 2015 @ 19. 21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg
Bra bröd är A & O. Bra bröd är A och O på frukostbordet och surdegsbröd är både enklare än vad du tror och nyttigt eftersom det jäser över en längre tid