Här har vi min favorit bland pumpapajerna, botten bygger på mitt recept på glutenfria crackers. Hemligheten att få den perfekta konsistensten på fyllningen ska pajen vila i minst 6 timmar i kylen (gärna under natten), därför ska den göra dagen innan den ska serveras
Hej Lsklingar. Innan jag drog till Kattalonijen och vältrade mig i musik och fin mat så gjorde jag den här glassen, bestående av rabarber från Hästveda och hallon från ICA
Idag har jag äntligen provat att göra vegan"smör". Häll i övriga ingredienser och ställ skålen i ett iskallt vattenbad och vispa till vegansmöret antar fast form
Hittade ett trevligt recept på kolapaj i en broschyr från Norrmejerier och veganiserade genast. Gott blev det, särskilt med toppingen av brända mandlar med flingsalt…
50 g smör (mjölkfritt om du vill ha det vegan). 50 g smör (mjölkfritt om du vill ha det vegan). En mycket enkel lemon kurd, äggfri och tar bara några minuter att göra