Tonfisk: Skala och finhacka vitlöken. Skär tonfisken i små tärningar. Blanda med vitlök, ketjap manis, olja och salt i en skål. Ställ in i kylen 1 timme, rör då och då.
Stek tonfisken med marinaden i en stekpanna några minuter (den får gärna ha en rå kärna kvar i mitten). Krydda med salt.
Toppa salladen med den stekta tonfisken. Strö över sesamfrön och koriander eller ärtskott. Servera med limeklyftor.
Varje gång man gör tonfisksallad så tänker man att man gör det för sällan. Och det är inte så konstigt för den är ju fylld med underbara smaker och härligt matig
Sötsyrliga Citronbitar - Refreshers. 16 april 2019 @ 21. 39. Idag bakade jag 2 varianter av saftiga citronkakor av samma smet, detta blev en större kaka som skärs i små munsbitar
Börja med att hacka alla grönsaker till salladen och skölj av även tonfisken kan ni skölja av. Lägg sedan salladen och tonfisken i den skål du har valt att servera med,
Servings. 4. Cook Time. 10 Min. Ranchdressing. Guacamole med dill. 5 Min. Marinad till grillad lax med vitlök. Marinad till fläskkarré med rosépeppar, koriander och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.