Klä en liten långpanna ca 30 × 20 cm med bakplåtspapper .
Smält smöret och ta av från värmen . Rör ner socker och ägg .
Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och rör ner dem i smörblandningen .
Blanda till en slät massa .
Bred ut smeten i formen och grädda mitt i ugnen i ca 15 - 20 min . Kakan ska vara kladdig . Låt kallna .
Det här är ett recept som jag fått från en kompis som i sin tur fått det från en annan kompis. Ett recept som helt enkelt vandrat runt i bekantskapskretsen
Jag har gjort en liten kaka i perfekt storlek, en "mini bite" pepparkaks cheesecake. 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg). 1 paket färdig pepparkaksdeg (1/2kg)
Pepparkaks cupcakes. För många är pepparkakan en godbit som bara äts under vintern men jag äter pepparkakor året runt, dessutom är det en av de få kakor som jag tycker är godast köpt
ALLA älskar min fudgekaka med glass och jordgubbar. FUDGEKAKA. Åh, det här är en riktig sommarfavorit. Receptet är taget ut min senaste bok ”Naturligt glutenfritt” där jag samlat mina bästa glutenfria recept så här långt
Detta är en fantastiskt len fudgekaka vars recept jag har fått från ett e-magasin som Marja har gjort, den otroligt duktiga tjejen som driver bakasockerfritt
Första gången jag åt cake pops var i USA för ett par år sedan. Inne på Starbucks fick jag syn på underbart söta små bakverk på pinne och blev helt förälskad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.