Fräs köttfärsen i en stekpanna och låt den bli genomstekt. Häll ner tacokryddan, vatten och tomatpurén. Rör om och låt småkoka i 5-10 minuter.
Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Häll ut nachochipsen i en tunt, jämnt lager. Fördela köttfärsen över chipsen och strö över osten. Häll på lite salsa om du önskar mer smak.
Gratinera högt upp i ugnen i cirka 10 minuter, tills osten har smält och börjar få lite yta. Toppa med lite mer salsa innan servering
S. o. m. n. i. ä. r. k. e. j. a. g. p. d. å. t. s. l. c. h. y. H. E. J. u. v. b. ,. f. ö. …. -. /. D. O. w. V. M. F. z. x. U. 2. 4. 1. á. 0. 3. q. –. B. N. R. T. G. 7. 8. Ä. (. ). L. Q. i S. d l
Lägg nachos på en plåt med bakplåtspapper. Till att börja med vill jag berätta att jag numera har ett samarbete med en digital hästtidning där jag har med ett recept i deras del om livsstil och mat
Blanda gräddfilen med grädden och äggulan, krydda efter smak och häll såsen i formen. Gratinera på mellanläge i ugnen, 225°, och servera lådan med pain riche och ett glas öl eller rödvin
Vänta med att skära till rullarna tills dess. Kakornas kaka – Annas pudrade citronrutorHåkan Larssons bästa vintips Ett vitt vin med frisk syra men också lite kraft smakar bra
Efter en lång och intensiv helg och massor med besök av råttköpare och punkter i almanackan som bockats av rundade vi av kvällen igår med dessa goda tacorullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.