Egentligen hade jag tänkt att publicera detta inlägg under morgondagen, men när jag tog första tuggan utav dessa enastående kakor kunde jag inte vänta med publiceringen
Frukost - Smoothie med jordgubbar, blåbär och sojamjölk, té. Lunch - Rester av bovetewook med svamp från igår, recept finns härMiddag - Chevrègratäng med spenat, recept finns nedanför bilderna
Skiva rödlök, salladslök och blanda ner i salladen tillsammans med sockerärtor. Tillred dressingen genom att mixa samman sardeller, äggula, vitlök, fetaost och kvarg till en slät massa i en matberedare eller med en stavmixer
Den gick ju så himla fort att slänga ihop och jag åt den till en grönsallad toppad med fetaost. Barnen fick matvete till, men jag tror nog att den skulle göra sig himla bra till pasta med, så det blir att prova en annan gång
Det var Hälsans Kök som stod bakom lunchen som var två olika wraps som jag båda slukade med glädje. Skär äpplet i bitar och tillsätt i juicen tillsammans med sockret
Man kan enkelt göra goda vegetariska wraps med rostade kikärtor (som är sååå gott. ) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också
Men idag gjorde jag alltså rostade kikärtor med chilismak, riktigt gott och så enkelt. Perfekt nyttigt snacks för kvällen som dessutom är mättande med massa fibrer
Eftermiddagssuget kommer. Man (läs. jag) är beredd att råna närmsta kiosk. Sväng ihop en Matkomas Nyttigare Äppelpaj och gör denna superenkla vaniljsås till så är det helt legitimt att äta äppelpaj, trots att det bara är torsdag
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajen även bacon eller liknande
Fick med mig hjälp i form av dotter, men fick muta med fika på Stålboms konditori. Hade som vanligt ingen handlingslista eller veckomeny, så fick väl med mig ungefär hälften av vad jag hade tänkt