Ugnsfisk med saffran och vitlök Krossa med ballongvisp och tillsätt mjölk, smör och salt. Häll såsen ovanpå fisken och lägg dit tomaterna www.coop.se
Torsk i krämig senapssås med kokt potatis Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Tillbehör 800 gram potatis(ar) 300 gram ärtiga bönor Torsk 600 gram torskfilé , ca 600-800 gram, tinad 0,5 st purjolök(ar) 2 dl grädde 100 gram färskost 0,5 dl vatten 1 msk senap , 1-2 msk, skånsk 2 msk fiskbuljong , el www.tasteline.com
Supergott med torskrygg, spenat, lök och sambal oelek Torsken som här tillagas i grädde får en härlig smak av de soltorkade tomaterna och sambal oeleken ger precis lagom hetta – mina barn hade inga problem att äta det här Mat och bak med recept