½ dl florsocker. 1 rulle färdig smördeg, jag använde ICAs färska. Vaniljfyllning115 g Philadelphia Naturell½ dl florsocker1 tsk vaniljsocker. skalet av ½ citronPenslingägg + lite vatten Glasyr1 dl florsocker1 krm vaniljsockerca 2 tsk mjölk lite citronskal till garnering (valfritt)Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader varmluft. 1 rulle färdig smördeg, jag använde ICAs färska. Vaniljfyllning115 g Philadelphia Naturell½ dl florsocker1 tsk vaniljsocker. skalet av ½ citronPenslingägg + lite vatten Glasyr1 dl florsocker1 krm vaniljsockerca 2 tsk mjölk lite citronskal till garnering (valfritt)Sätt ugnen på 200 grader eller 175 grader varmluft. Citron 1 rulle färdig smördeg, jag använde ICAs färska
Häll fudgen över den kalla kakan, låt stå i kyl en stund innan den skärs. Ibland måste man unna sig något gott som den här fudgekakan, helt underbart god med vispad grädde
Fudgekaka från Söta saker Mjuka kakor. Ett av mina absoluta favoritrecept ur min nya bok Söta saker. Mjuka kakor är den här helt magiskt chokladiga fudgekakan
Hoppas att ni har en trevlig första advent. Låt degen jäsa till dubbel storlek vid första jäsningen. Här har det julbakats hela helgen och ett av bakverken är lussekatter