Dekorera med nonpareller eller godis. Kladdkaka i sig brukar aldrig vara fel och med den här underbara glasyren på så blir den här kladdkakevarianten svår att slå
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Kakan är en blandning mellan vanlig kladdkaka och mississippi mud cake
Idag har jag tillbringat större delen av förmiddagen med att rensa och gräva i trädgården. Så nu är ett land fint, men jag har många land kvar att rensa och göra i ordning
Hacka ihop mjöl, socker och smör till en grynig massa. Tillsätt äggulan och arbeta ihop till en deg. Vispa ihop äggen och rör i resten av ingredienserna till fyllningen
Rör smör och socker poröst i en skål. Tillsätt vaniljsocker, sirap, mjöl, bakpulver och ingefära. Ta upp degen på en lätt mjölad arbetsbänk och dela den i tre delar
Idag har jag mest skrotat här hemma, tvättat lite, rensat kläder, vikt tvätt och bakat bullar. Jag gick en promenad med en väninna i eftermiddags också, skönt att röra på sig och få lite frisk luft
Underbart att få skämma bort sina vänner lite och tillfälle för mig att få testa nya recept. Nu är det bara att ladda inför kommande vecka och se vad den har att erbjuda
Rör tills allt har löst sig och du har en fin smet. Känner du att smeten blir grynig - sätt på lite värme på plattan igen och rör tills den blivit blank
Idag har vi gjort lite julgodis. Dessa goda nutellafudgen är grymt goda och lätta att göra. Sen blev det adventskaffe hos kusinen och avslutade lördagen med julkonsert på Nimbus