Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. Går bäst med baksidan av en matsked. Börja med att värma ugnen till 225 grader. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1/2 dl smör- och rapsolja
Vi åt ju kräftor häromkvällen och då brukar vi alltid göra vitlöksbröd till, dels för att det är väldigt gott och dels för att Oskar också ska bli mätteftersom han inte är jätteförtjust i kräftor
Blanda med olivoljan, smöroljan och den lätt smulade persiljan. Går bäst med baksidan av en matsked. Börja med att värma ugnen till 225 grader. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur frasiga du vill ha dom. 1/2 dl smör- och rapsolja
Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfrittmargarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Krydda med lite örtsalt, pepparmix och torkad/färsk persilja,. Pepparmix. Bre på 1 msk aioli, och lägg på en skiva ost på varje brödskiva. Grädda i förvärmd ugn (225 grader) i ca 10-15 minuter. 1 baguette (eller 10 skivor formfranska). 10 msk aioli (vitlöksmajonnäs)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.