Ett recept som går från blogg till blogg, men jag tror det är som med viskleken, ni vet den ena viskar till den andra osv och det som den sista i kedjan berättar är inte alls vad som viskades från början
Tänk att i bland är det bra att misslyckas i köket. Fast bara i bland och bara de gånger man kan använda den misslyckade delen till ett annat ändamål än det som det ursprungligen var tänkt till
Proteinpannkaka är ett nyttigt och gott mellanmål eller lunchmål som snabbt kan tillagas. Enklaste vägen är att använda proteinpannkaksmix som enbart blandas med vatten eller mjölk
God torsdagseftermiddag på er, foodies. Idag ska ni bjudas på zoodles, men först ska jag berätta en liten historia för er, i form av ett svartsjukedrama som nyligen utspelade sig i Najnis kök
Det finns mängder av olika recept på hur man startar en surdeg. Jag har valt att dela med mig av ett receptet som jag själv testat och tycker fungerar bra
Jag har alltid en burk lemon curd i kylen. Perfekt att ha på lut när det kommer oväntade gäster och du vill hotta upp en rulltårta som du slängt ihop i rena rama paniken
Våffeldagen kom och gick. Det fanns inte tid just den dagen att grädda våfflor hemma hos mig utan jag bestämde mig istället för att långfredagen fick bli min våffeldag
Hand upp alla som börjar få lite smått pockande andnöd, lätta panikkänslor och något vilt stirrande i blicken bara du hör bjällriga sånger eller någon nämner det nästan förbjudna ordet (*julafton*, bäst vi viskar det
Det som kan vara klurigt med bakning är att resultatet med ett och samma recept kan variera. Jag brukar alltid göra en testkaka i ugnen för att se hur mycket semten smälter ut och hur bred/hög kakan blir
Häpp, fredagen här och vad passar väl bättre då än att bli lite på kanelen. Och nej, vi skall icke uppmuntra er till galen dryckenskap och allt som hör sånt till - den tiden har vi sedan länge passerat - vi ska däremot uppmuntra er till att krydda er mat med kanel
Lite sött och lite surt det är ju en väldans fin kombination det. Och när det är sådär löjligt enkelt att man med de två sakerna få en himlans god efterrätt
Men akta dej. Dom är försvinnande goda. Igår bakade jag dessa för första gången, men nöjde mej med en halv sats, och tur var väl det för annars hade vi ätit ihjäl oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.