Vet du varför det är viktigt att äta mellanmål. Bortsett från hetsen kring viktminskning så är det även viktigt att studera hälsoanledningarna till varför det är viktigt att äta mellanmål
När egentiden breder ut sig och man bakar bananabread på veganskt vis. Tiden försvinner snabbt iväg och jag kan summera ihop två sköna extra lediga dagar så här i början på veckan med extra mycket egentid att spendera, då tolvåringen varit hos sin pappa, sönerna sysslat med sitt och H varit i Stockholm
I augusti kom boken "En viktig bok om övervikt hos barn och ungdomar" av Sofia Trygg Lycke. Jag fick ett recensionsexemplar av förlaget Gothia Fortbildning
En stor del av vårt kostintag i dag består av bröd, gryn och flingor, rent och skärt sädesslag i olika former och tappningar och vi är sedan barnsben lärda att det här är någonting viktigt, nyttigt och någonting vi bör inkludera i vår kost i en relativt stor omfattning för att må bra
Min egentid har gett resultat. I form av bröd. Som jag bakar kl 22. 00 på kvällen. Observera att jag fetmarkerar jäsningstiden för att du ska vara redo
det är viktigt att blanda köttet med potatismjölet före man tillsätter oljan. Strimla köttet. Marinera köttet genom att blanda strimlorna med en ingrediens i taget
Det är viktigt att börja morgonen med minst 1 liter vatten, speciellt för personer som har lågt blodtryckt som jag och kan känna sig lite yr när de stiger ner från sängen
Det är viktigt att både skål och visp till vitorna är rena. Ända sedan jag såg det här receptet hos Matplatsen i somras så har jag varit sugen på att testa
Gör man en hög och smal kaka är det viktigt att tänka på att skära väldigt smala bitar till gästerna, kakan är ljuvligt god men rätt mastig och gäster som förvirrat sig in i total matkoma är ju faktiskt inte att föredra
Föredrar lugna söndagskvällar egentligen, men barnens aktiviteter är ju så klart viktiga. Så var det visst redan andra advent och endast 20 dagar kvar till julafton
Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt. Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept
Viktigt att dom inte kokar för länge, mina var inte helt mjuka. Hallå alla mina bloggläsare. Tänkte dela med mig det godaste jag ätit på länge och som var väldigt uppskaddad här hemma
Ta vara på ChagaNär du skördat en Chaga från en björk är det viktigt att du kokar en dekokt av den genast eller torkar den i småbitar på låg värme, annars kan den lätt börja mögla då den är fuktig inuti
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.