Känn er riktigt varmt och hjärtligt välkommna till min nya adress. Hoppas ni ska känna er som hemma. På denna lilla inflyttningsfest tänker jag bjuda på något riktigt smarrigt (nästan föör smarrigt), nämligen chokladmousse
Häromliden frågade sig Mikael Mölstad i sin vin-och matspalt i SvD hur det kommer sig att våra nutida mästerkockar inte lämnar några spår i den gastronomiska historien med rätter uppkallade i eget namn
Detta inlägg påbörjade jag att skriva för drygt 3-4 veckor sedan. (Fick sedan avsluta hastigt och glömde av att skriva färdigt) För två dagar sedan läste jag denna krönika Striden om maten och det fick mig att komma ihåg det jag hade börjat skriva
Som sagt. Det att ta mig vatten över huvudet är väl en av mina sämre sidor. Det brukar trots allt bli bra i slutändan men mycket får stryka på foten under vägen och det känns inte alltid så bra i kropp och själ
Ojoj vilken vecka. Just nu går allt i 180. Mycket jobb just nu, men som tur är det väldigt är roligt. Därav har det inte blivit någon spännande matlagning de sista dagarna, men i lördags provade vi en ny efterrätt
Alla välkomna, och fika blir det. Bondbrödet. Foto. Magnus Aronson. Igår var det stora bakningsdagen i Viby prästgård, och idag kommer Magnus med sina kameraväskor
I lördags förvarnade vi er om att det skulle komma ett recept inom kort på den godaste lasagnen vi någonsin ätit, den vi kockade till undertiden vi uppfann goda drinkar, och nu är stunden inne
I morgon är det Midsommarafton go´vänner och jag hoppas att solen ska skina på er och att ni är pigga och kuranta så att ni kan svänga runt i midsommardansen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.