I lördags när jag var i Skåne hade jag mitt matuppslag i tidningen Barometern, den här gången med temat vad man kan göra en söndagseftermiddag i köket så här i vintertid
De sista veckorna har varit hektiska och känslomässigt utmattande av olika anledningar vilket har gjort att jag har haft svårt att hålla mina fastedagar som jag planerat
I samarbete med Cylinda har jag tagit fram recept på tre olika typer av veganska sittar / tapas. Perfekt till alla härliga tillfällen som påsk, nyår, födelsedagsfesten, midsommar – ja till allt helt enkelt
Det känns som om var och en av oss som hamnat i utmattningen gör sitt eget forskningsarbete. Och det är nog så att var och en av oss har vår egen historia, vårt eget bagage, våra egna omständigheter, våra egna kroppar, våra egna själar, våra egna personligheter
Baka sker sällan trots att det är en passion som följt mig genom livet, nu blir det mest till diverse högtider och ibland bara okynnesbakning, en del av passionen dödades tyvärr av extremt jobbigt och utmattande näthat under en jobbig period, trist att idioter kan påverka hur man känner för något man alltid tyckt om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.