Dottern multitaskar. ). Jag köpte lever för andra gången i mitt liv igår, och nu är leverlådan i ugnen. Iom att jag inte ville göra en lika stor sats som senast, så sparade jag ca 200g av levern för att steka leverbiffar
Cirka 10- 12 dl granola Sätt ugnen på 170 grader Blanda en flytande "kräm" av kokosolja, O’boy med 30% mindre socker och honung/agavesirap Häll upp havregrynen i en stor skål och och häll O’boy-krämen över Rör om tills havregrynen är helt täckta av kräm Täck en plåt med bakplåtspapper Häll upp granolan på plåten och sprid ut Baka i cirka 10 minuter och rör sedan om Baka ytterligare 10-15 minuter Vill du ha riktigt stora kluster häller du på hackad choklad på den varma granolan och rör om försiktigt Kyl sedan helt på plåten utan omröring. -)) 7 dl havregryn. 0,5 dl kokosolja (med eller utan smak- det är valfritt). 2 dl O’boy med 30% mindre socker. 7 dl havregryn 0,5 dl kokosolja (med eller utan smak- det är valfritt) 2 dl O’boy med 30% mindre socker 0,75 dl honung eller agavesirap Valfritt
Våra kroppar är fortfarande skapade för att vi ska samla, odla och jaga vår mat precis som våra förfärder gjorde - och inte för att äta livsmedel som innehåller tillsatta E-ämnen, stabiliseringsmedel och som håller i flera år
- Jag äter regelbundet, trots mina udda arbetstider. Jag är en kvinna med absolut noll självdisciplin. - Jag äter mindre, men oftare, ca var tredje timma
Det gav mig idén att försöka göra en egen – aningen mildare – men icke desto mindre lika spännande version av den här utmaningen för alla de där ute (jag har träffat många
Och då pratar vi inte om fläskfilén eller kotletten, utan det ska vara annorlunda styckningsdelar som inte använts på länge i restaurang-och hemmaköken
Jag satsade på enkelt med saker jag hade hemma, det fick bli ugnspannkaka. Jag hade många tankar inför veckans utmaning men Liseberg, bröllop, avslut på semestern mm satte stopp för dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.