Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och ställ det åt sidan. Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Blanda samman alla torra ingredienserna för sig ordentligt
Ugn 225º. Fluffen måste göras dagen innan, ska stå i kylen över natten. Värm grädden till den nästan kokar, rör ner dumlekolan som du har hackat i mindre bitar
Kladdmuffins med Dumle. Nu är det dags för ett recept åt er på dessa smarriga muffins. Jag fick detta recept av vännen Linda, hon bjöd på dessa till kaffet i fjällen
Om jag skulle lista mina mest bakade bakverk skulle kladdkakemuffins helt klart finnas med i toppen. Jag vet inte vad det säger om mig, annat än att jag verkligen gillar kladdkaka, men jag tror att det är något med hur säker man är på att de alltid blir himla goda som gör att jag återvänder till dem hela tiden
Enligt min kollega Ann-Britt var de här skapelserna de bästa hon ätit på länge. Ganska goda alltså. Det är alltid väldigt tacksamt att ta med bakverk till jobbet, lärare älskar sötsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.