Jag har varit så dålig på att uppdatera nu på senaste, men det ska bli en ändring på det. Jag har i allafall bakat väldigt mycket här hemma och ska försöka lägga upp alla recept här de närmaste dagarna
Jag tror inte att det var så många som missade att det var Våffeldagen igår. Mataffärer häromkring bjöd på nygräddade våfflor till glada kunder och bloggar, facebook samt Instagram fullkomligt översvämmades av våfflor av alla de slag och former
Hej på er. Blev bjuden på en vääääldigt god, härligt seg kaka i fredags. Den var så god att jag var tvungen att baka den själv redan på lördagen och bjuda framför allt min 18-åriga dotter på, visste att hon skulle älska den
En lunch blir alltid godare om den äts på en uteservering i solen, eller hur. ☀ Jag mår fortfarande inte tipp topp, men med tanke på vädret var jag bara tvungen att ta mig ut en vända
4 stora våfflor - 4 isoa vohveliaBelgiska Jordgubbsvåfflor2 ekologiska ägg125 g smör2 ½ dl mjölk 3 %2 dl vatten12 g färsk jäst½ tsk salt¾ dl strösocker2 tsk vaniljsocker6 ¾ dl vetemjöl½ liter färska jordgubbarSmält smör till gräddningSeparera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon gula i vitorna)
Combine all ingredients together in a saucepan and heat over low heat until simmering. I have kept this going for a few hours, adding additional water when needed
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.