Med inspiration från Pannacotta och Cheesecake gjorde jag idag en helt fantastisk efterrätt - en "Frozen Yoghurt and Berry Triffle with Caramel Crunch" (förlåt, men kunde inte förklara det kortfattat på svenska)
Har ni någonsin gjort en Triffle. Triffle är en vanlig lager på lager tårtdessert i England. Det här var första gången för mig och jag ställde mig genast frågan varför har jag inte gjort det förut
// Raspberry Sorbet Ice Cream with Grated Dark Chocolate // Vegan Blueberry Oatmeal with Strawberries // Frozen Yoghurt and Berry Triffle w Caramel Crunch
Skala apelsinerna och skär ut hinnfria klyftor, ta tillvara på saften. Blanda apelsinsaft, finrivet skal, socker och hjortron och låt stå och marinera en stund
Ingefärskakor. Sätt ugnen på 175 grader. Rör ihop smör, socker och sirap i en bunke. Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, vaniljsocker och ingefära i en annan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.