Jag tappade liksom inspirationen för några veckor sen och är dessutom inne i en period med mycket jobb
Vet precis vad du menar, med att tappa inspirationen (fast jag har hittat min igen :D) Jag har också kollat på Starting Strength och det är ju bra övningar….Men nu har jag bestämt mig för att köra ett 3-split för att se vad det kan ge för resultat. Tänkte köra tungt varannan vecka och volym varannan. Sjukt taggad att sätta igång, men har fått ont i halsen IGEN! Trodde jag var immun. Jag äter ju LCHF :D
Jag kör bara styrketräning och delar upp dag
Vad pepp jag blev av ditt träningsupplägg! Jag har bestämt mig för att köra ett 3-split och såklart använda basövningar och slänga in lite isolerade övningar på detta. Har som mål att bli både starkare och bli mer “symmetrisk”. Ovankroppen ser mer tränad ut än vad benen och rumpan gör.
Så himla roligt att det går att förändra sin kropp med lite träning och bättre kost. Tänkte idag tipsa er om ett redskap som jag ofta använder mig av för att mjuka upp mina muskler då jag tränar mycket och det är
Igår när det var dags för att åka och träna var jag inte så jättesugen och hade David sagt att han ville stanna hemma hade jag inte varit sen att stanna hemma
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.