Sushin som maträtt har fått ett rejält uppsving i Sverige under de senaste åren och allt fler sushi-ställen slår upp portarna lite här och var, på gott och ont
Jag använde mig av mina glassformar av silikon som har formen av en chokladkaka. Att göra egen sockerfri choklad är enkelt och det blir dessutom väldigt gott
Jo, det är bedårande små isglass-formar som jag har fått av mina föräldrar. När man görisglass av saft bör man tänka på att göra saften mycket starkare än vanlig dricksaft
Gör det i en annan stor kastrull eller rengörvasken och fyll med kallt vatten. Blanda allt utom späcket och hälften av vattnet i assistent och tillsätt späck efterhand det blir inarbetat i smeten
Jag gör allt från granola till köttfärs, paj, lasagne och annat och tar med i kylväskor. Jag är uppväxt med en mormor som alltid hade förberett den läckraste mat när man åkte någonstans
Det är när den blandas med bakterier och börjar bryta ner vissa ämnen som lukten uppstår. Dessutom hindrar den vår egna kroppsdoft att komma fram - den vi omedvetet följer då vi väljer partner
Häll upp det kalla chokladkaffet i ett större glas/kopp. Okej, så jag tänkte skippa den långa beskrivningen idag och bara berätta för er att den här chokladfrappucinon är helt underbart god och ett måste när man vill behaga choklad- och kaffesuget i ett enda svep
Gör en enda lång korv och vrid sedan om det på lagom stora avstånd så att korvar formas. Blanda alltsammans ordentligt helst med händerna, så att kryddblandningen verkligen blandas med färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.