Det här är för ca 4-5 portioner. Jämför man storleksmässigt med en vanlig smörgåstårta så skulle jag tippa på att det ser ut som 2-3 portionen, men som alltid med dessa bröd så är dom så mycket mer kompakta och mättar bättre, snabbare och längre. 4-5 portioner. 4-5 portioner
MENY - Vecka 1. MENU - Week 1. Detoxa med juicer och smoothies är något jag på senaste tiden har varigt väldigt nyfiken på, så idag var min första dag med att detoxa och jag kommer fortsätta med det varje måndag i sexton veckor
Today you get a recipe from her and it's sugar-free brownies. Blanda ihop dadelmassan, mandelmjöl, mosade bananer, nötter, ägg (eller chia-ägg), kokosolja och salt
1 kg potatisolivoljasalt8-10 vitlöksklyftortimjansesamfrönGräslökDela på större potatisar så alla får ungefär samma storlek, lägg potatisen i en långpanna där botten är penslad med olivolja. När de är mjuka och fått fin färg är det dags att ta ut dem, det tar ca 30-45 minuter. 8-10 vitlöksklyftor
Jag gillar smaken av majsmjölet och googlade upp detta recept. Brödet smakar väldigt gott men det var svårt att få det att hålla ihop, vet inte om man kanske skall justera mängden majsmjöl och ta mer vetemjöl istället
Mandel- och mockaglass. Vegan, gluten- och raffinerat sockerfri. Jo, en drömmig mandel- och mockaglass. Vegan, gluten- och raffinerat sockerfri är den också
Denna sallad nästan garanterar icke brysselkåls fantaster att bli fanatiska brysselkåls älskare. 4 portioner500 g färsk eller fryst brysselkål1/2 rödlök1 dl sötmandel2 msk smör150 g fetaostSkala och skiva rödlöken tunt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.