Gjorde en tobleronekaka i helgen, den blev inte fullt så kladdig som jag hade hoppats att den skulle bli, den var lite för torr i kanterna, hade inne kakan i 20 minuter som det står i receptet, men 15 minuter hade nog varit mer lagom för att få en lite mer kladdigare variant, iofs så heter den ju tobleronekaka och inte tobleronekladdkaka, så det kanske skulle bli så, men för de som vill testa på att baka kakan så rekommenderar jag er att kolla kakan redan efter 15 minuter, eller kanske sänka temperaturen till 175 grader
För ett tag sedan testade jag att baka en Tobleronekaka, den blev riktigt smarrig. Massor av härlig choklad och så lite sega marshmallows över, mumsigt värre
Knapriga tobleronecookies. Nu är det alldelens strax dags att ta emot flyttfirman som ska flytta våra saker till den nya lägenheten, har laddat med en bra frukost för att orka hela dagen =)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.