Jisses Amalia, så gott. Ett recept på glass som jag fått av min kollega Lotta Johansson. Passar bra att servera till Tobleronesnittarna jag bloggat om här
Ingredienser. 2 st ägg. 1 dl socker. 1 dl mjölk. 50 g tobleronechoklad. 2 dl vispgrädde (ej vispad). Gör så här. Vispa ihop ägg och socker i en kastrull
Mannen fick en tjusig glassmaskin på sin födelsedag så nu ska här exprimenteras vill jag lova. Vi har redan designat en egen "texas pecan" med lönnsirap och rostade valnötter, mums
Det som skiljer är exempelvis att bilderna har en massa physallis där det istället skall vara jordgubbar och tobleroneglass fanns inte i butiken så den ersattes med noggerglass
Till efterrätt blev det Carte d'ors Tobleroneglass. Tobleroneglass. Som ni vet är alla mina laxrecept baserade på vanlig laxfilé som köps fryst i portionsbitar
Ursäkta för den risiga bilden, den är tagen med mobilen. Jag var tvungen eftersom Eva på jobbet bjöd på denna smarriga efterrätt till fikat i torsdag, och man ska ju dela med sig av det goda, eller hur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.