Tjo och tjim. Jag är en man som älskar bubblor av alla dess sorter. Visst föredrar jag bra champagne, men med tanke på hur ofta jag dricker mousserande vin är att uteslutande dricka champagne tyvärr inte ett alternativ
Beroende på vilka äpplen du väljer att koka din äpplemos av så är vårt tips att du smakar av moset först innan du tillsatt socker, glöm inte att blåsa för tjo vad lätt det är att bränna tungan, och sedan tillsätter lite socker i taget, rör om och smakar av efter hand
Tjo ballo, gummisko, så var det tid att hålla helg igen kära vänner. Morbror Kalles fina fläskfilégratäng 4 port600 g fläskfilé2 burkar kronärtskocksbottnar1 stor burk skivade champinjoner3 msk smör5 msk vetemjöl4 dl mjölk, eller gräddmjölksalt och peppar1 vitlöksklyftavalfri riven ost efter smak och behag (vi tar västerbotten, en hel del)Skiva filén i 2 cm tjocka skivor och stek dom i smör så de får en fin yta
Tjo faderittan chianti säger jag bara. Smaken är ganska fyllig med unga tanniner, tjock frukt och lång, balanserad eftersmak med inslag av mörka bär, mineral och kryddor
Igår var jag ute på staden för att fira en av mina bästa vänners 30-årsdag. Himmelsk start med universums finaste Bellini längst upp i skrapan på söder (vit persikopuré, en hutt persikolikör och en hel flöjt med Veuve Clicquot, mycket ömt ihoprört)
Tjo. Fullt upp i köket, men jag är, som vanligt, dålig på att skriva ner recepten och blandar hejvilt. ) Men här är ett recept jag skrev ner, så här kommer det
Tjo. Tjo. 19 oktober 2016 @ 13. 07. Idag gick jag upp sjukt tidigt eftersom jag skulle ha varit hundvakt. Men dessvärre hade Matte blivit sjuk så hon ville ha sin pälskling hemma, fullt förståeligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.