Häll lite olja i en stekpanna och lägg ner löken, vitlöken och den rensade eller tinade svampen. Blanda alla ingrediensernatill pajdegen och knåda ihop dem till en smidig deg
Tacos skulle jag nog kunna äta minst två gånger i veckan, jag älskar verkligen det. -) Det blir ju dock kanske liteenformigt om man skulle äta tacos på samma sätt varje gång men man kan ju varierasig som tur är
Ingredienser 1. 5 kg potatis - fast 0. 5 st purjolök 3 st vitlöksklyftorOlivolja 5 dl Vispgrädde 5 dl Mjölk 2 tsk Salt vit- eller svartpeppar ur kvarn Lägg iinköpslistaMåttomvandlingstabell
Vi pratar om allas vår Mat-Tinasgnudi som hon lagade tilli ett av avsnitteniserien "Tina hälsar på", närmare bestämt när hon var iItalien och besökte någon fotbollsspelare som vi knappast visste vem det var
Tag upp räkorna och tina upp dem. Blanda ihoplättfil, créme fraiche och majonnäsen. Tag fruktcocktailen, sila av spadet och lägg bären i en bunke, ev, krossa dem lite
Tina Nordström. Chili con carne. Skala och tärna lök, vitlök, persiljerötter, kålrabbi och morötter. Bryn färsen tillsammans med lök, vitlök och rotfrukter iolivoljai en gryta
Jag börjar med att tillägga. Om det är någon krydda du ej gillar så minska den, eller uteslut den. Blanda alla ingredienser på listan från krossade tomater till och med strösocker i en gryta
Skala och skiva lök och vitlök, dela tomaterna (om dom är stora) och strimlachilin. Fräs lök, tomater, oliver, vitlök, och chiliiolivoljai en bred låg kastrull
Tina Nordström. Koka upp blomkålen med en krossad vitlöksklyftai mjölk och grädde, mixatill en slät sås tillsammans med olivolja, smaksätt med salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.