Den som följt bloggen har inte missat att jag älskar macaronger (och har gjort det sen jag åt min första i London 1992, sen tog det några år innan det blev så trendigt som det är nu) och speciellt lakrits
Först ut för testning var Mezzelune. För någon månad sen lanserade Ekko Gourmet sin senaste produkt. fryst pasta med fyllning (men de har tydligen glömt lägga upp dem på sin hemsida
De stora förändringarna i blodet gick tillbaka efter ett par timmar i dessa testningar, så man spekulerar om att man tillfälligt skulle kunna äta mikrovågsvärmd mat utan större hälsorisker
Här kommer det som vi fastnade lite extra för på mässan förutom några produkter som kommer i senare postningar här på Spisat som förtjänar lite extra testning och rampljus
Vi är grymt svaga för fika denna familjen men med lite googling och testning av enkla recept så får även vi till smaskig fika och väldigt nöjda gäster, stora som små, utan mjölk eller gluten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.