Här har vi Jennys tips, ser otroligt lockande och fräscht ut, för att komma till hennes recept ”Smördegssnittar med lufttorkad skinka med chevre & fikon” – klicka HÄR
Jennys matblogg och jag ska ge er tips idag till midsommarbuffén. Kika in Jennys bild längre ner och följ länken till receptet så får ni se vad hon har hittat på
Strö över babyspenaten och den färska basilikan så att det täcker. ) Häll över 1,5msk teriyakisås, salt och peppar. Lägg över de 12 parmaskinka bitarna och täck igen alla kycklingar, lägg dubbelt om det räcker. 12 st parmaskinka
Vi hade planerat ”påsktema” så redan förra veckan var jag inne på röda korset i Borgholm och letade rekvisita, som till synes inte syns så värst mycket på bild här ändå
Små kolakakor med mjölkchoklad och sockerhjärtan. Blanda samman vetemjöl och bakpulver och tillsätt resten av ingredienserna (allt utom de kylda mjölkchokladbitarna)
Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
parmaskinka. Man vill ha något salt, något lätt mättande, något knaprigt, något mjukt och det är sommar och man orkar inte stå vid spisen några längre stunder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.