Vispa ägg, strösocker och vaniljstång/socker vitt och riktigt fluffigt. Det här är receptet på mina vanilj cupcakes som jag brukar använda rätt så ofta
Såg direkt jag läste receptet att det här är något riktigt gott, en kaka med krämig botten, full med vanilj och citronsmak och en krispig smulpajstopping på det, suveränt
Gröp vaniljstången och lägg innanmätet och stången i grädden i en kastrull. Eller om du använder stevia droppar så droppa några droppar efter smak i grädden i stället för vaniljstången
Vispa grädden tillsammans med vaniljpulver i en annan bunke. 3/4 tsk vaniljpulver. Hemmagjord glass, tillsammans med svenska jordgubbar är en svårslagen kombo
Vispa inte länge, utan bara så att allt blandas (inte blir fluffigt o pösigt. När jag satt på jobbet i veckan så ringde Niklas och önskade sig en cupcake, han hade gått hemma och funderat på vilka smaker som skulle kunna smaka mumsigt i en cupcake och kom på att vanilj cupcake med vitchoklad och jordgubbsfrosting skulle vara gott
Jag älskar vanilj, har alltid gjort. Du kan frosta med vilken frosting/ kräm du gillr men jag ville kombinera vanilj med choklad och då frostade jag dem med den godaste chokladkrämen
Väldigt goda med vaniljsmörkräm emellan. Vaniljsmörkräm250g osaltat smör, rumstempererat120g vit sirap2 msk vaniljsockerVispa smöret fluffigt och vitt, ca 10min. Tillsätt sirap och vaniljsocker och vispa ytterligare 5min. 2 msk vaniljsocker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.