Det kan ju knappast klassas som mat. Efter alla dessa år som lchf-are känner jag nästan avsmak för den fabriksgjorda gelatin- socker- och smakämnesröran
Kommentarer. Jomen, vi hade en fin påsk får jag säga. På självaste påskafton jobbade jag ju kommunalt på dagen, men lyckades ändå fixa i ordningen en riktig påskbuffé med allt som hör därtill
Ojojoj, nu har det dröjt lite väl lång tid sen senaste inlägget som syrran gjorde. Nu är det ju verkligen vår i luften, så man blir ju så sugen på att börja plantera och fixa och dona
Det finns nu en mängd olika sorter i butikerna, så roligt att det börjat dyka upp gott bröd även för oss som inte tål gluten eller av annan anledning väljer att inte äta spannmål
Inlägget Iskaffe och lite tankarom hälsan dök först upp på Grönt varje dag. Orkeslös och omotiverad. Haft så mycket planer & idéer som jag sedan inte riktigt orkat genomföra
Men så kom den med förra leveransen av Årstiderna. Med det sagt ska jag tillägga att jag har “ruvat på den” i nästan två veckor innan jag kom på vad jag skulle göra med den
Fett frigör en mängd smaker, det är därför alla som går över till att äta mer av det naturliga fettet från animalier plus smör och kokosolja tycker att LCHF-mat är så fantastiskt god
Glutenfri kolbulle till vårvinterns utflykter. Då och då kommer jag att dela mina tankar och recept härinne som vanligt, följ gärna bloggen genom att anmäla dig till nyhetsbrevet så du inte missar nåt inlägg
Kaninen som dykt med huvudet ner i jorden är en chokladig upplevelse med en botten av chokladpudding blandat med grädde, eller, om du vill, gör en chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.