Mitt svarta guld - belugalinserIgår var jag utan varmvatten och diskade inte på hela dagen. Funderade ett tag på att koka upp vatten och blanda med det kalla kranvattnet men nä, det fick vara
Med ett glädjetjut dök jag ner bland skogens svarta guld och lyckan var total. Gissa om jag blev förvånad när jag traskade ut i skogen idag för att plocka svamp till lunchen
salt & vitpeppar. Till hjorten drack vi två härliga fransmän för att känna lite på två röda från samma region men i olika prisklass 2007 Château Mont Redon Chateauneuf-du-Pape & 2007 E
Rör ihop ägg & socker vädligt slarvigt med en träsked. Jag har mixtrat med lite olika recept under åren och ibland blivit skogstokig då jag gräddat dessa och de bara flytit ut som platta kakor istället för höga och fina
Rensa bären, men låt stjälkar och skaft sitta kvar. Koka upp vatten i en gryta. Tillsätt bären och låt koka under lock tills de saftar sig, ca 15 minuter
Hej hej. Idag har jag verkligen fått massor gjort (klappar mig själv lite på axeln) har inte suttit ner på hela dagen faktiskt, jo när vi åt lunch men inte annars
Voila. Kvällens dessert. Ann-Louise mumlade medan silversked och mousseintag något om att det var det godaste hon ätit, vilket får ses som ett gott betyg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.