Värm upp en stekpanna rejält på hög värme. Häll på extra majsstärkelse om den känns för lös. Sen blir det 11 dagar roadtrip genom Kalifornien, Nevada och Arizona❤ Ska återkomma med massa smaskiga matbilder och förhoppningsvis inspiration till nya recept. 1 nypa salt & peppar. 1 msk olja. 1-2 tsk srirachasås. 1 tsk riven ingefära. 1 vitlöksklyfta. 1 msk sesamolja. Stek och rör om kycklingen i ca 5-6 minuter tills den blivit gyllenbrun. 1 nypa salt & peppar. 1 msk olja. 1-2 tsk srirachasås. 1 tsk riven ingefära. 1 vitlöksklyfta 2 msk sesamfrön. 1 msk sesamolja
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). Här sitter jag i Elsas rum och har precis kollat på Bonde söker fru med lite snacks på den lilla stolen bredvid fåtöljen som jag sitter i=) Mysigt
Rör ner osten och smaka av med salt och vitpeppar. lagrad ost eller smulad grönmögelost. Sätt ugnen på175°. Sätt in formen/formarna i ugnen i 10minuter. Öka sedan värmen till 200° och låt sufflén stå ytterligare ca 25 minuter (lite kortare för portionsformar). 1 msk persilja
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1purjolök, fint strimlad. 1vatten. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Världens enklaste rätt som mättar och när både kroppen och själen så här när hösten kryper på. Med extra tillsatta kryddor som chili och grukmeja, med vitlök och örter får vi en rätt som får fart på blodcirkulationen, stimulerar ämnesomsättningen och verkar inflammationsdämpande
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Häromdagen var jag hos en granne som höll på att baka dessa underbara kakor, jag fick smaka när de kom direkt från ugnen, varma var de något av de godaste jag ätit på länge
Fritera på båda sidorna tills dom är gyllenbruna. Låt jäsa 1 timme. Kavla ut degen tills den blir ca 1 cm tjock. Men det är viktigt att oljan är 180 grader och att det inte kommer något vatten i kastrullen. 100 g smör eller margarin. ca 1 liter vetemjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.