1 dl
granulerat socker och ca. 25g hackad blockchoklad. när sockretoch chokladen har smält, så skall det stå kallt i minst 3 timmar Häll upp i vinglas som fyllts med krossad is,toppa med vispgrädde.
2
portioner
8
portioner
2,5 dl
tomatjuice, 1 mskcitronjuice och en tsk pepparrot (färskriven) i ett cocktailglas.Lägg i två isbitar. Toppa med ett stänk svartpeppar, enliten bitcitron och en gurkstav. 1 portion.VIT DRUV JUICE SANGRIA: Skala en apelsin i en enda lång spiral, ommöjligt. Gör detsamma med en citron. Fyll en stor tillbringare med isoch tillsätt 7,5 dl druvjuice, och 1 liter sodavatten ellermineralvatten, saften och skalen från apelsinen och citronen. Rör omoch servera i vinglass.
1,5 dl
krossad is och en msk citronjuice
1 portion
Prövagärna med att ta hälften apelsinjuice och hälften grapejuice
1,5 dl
apelsinjuice
1,5 dl
is
2
port
1 dl
granulerat socker och ca. 25g hackad blockchoklad. när sockretoch chokladen har smält, så skall det stå kallt i minst 3 timmar Häll upp i vinglas som fyllts med krossad is,toppa med vispgrädde.
2
portioner
portion
7,5 dl
druvjuice, och
1 liter
sodavatten ellermineralvatten, saften och skalen från apelsinen och citronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.