Sommardycker
receptidag.se
receptidag.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1/2 tsk vanilj socker
  • 1/4 tsk
  • 1 tsk socker
  • 2 portioner
  • 1,5 dl krossad is
  • 1,5 dl apelsinjuice
  • 1,5 dl is
  • 2 port
  • 1 dl granulerat socker och ca. 25g hackad blockchoklad. när sockretoch chokladen har smält, så skall det stå kallt i minst 3 timmar Häll upp i vinglas som fyllts med krossad is,toppa med vispgrädde.
  • 2 portioner
  • 8 portioner
  • 2,5 dl tomatjuice, 1 mskcitronjuice och en tsk pepparrot (färskriven) i ett cocktailglas.Lägg i två isbitar. Toppa med ett stänk svartpeppar, enliten bitcitron och en gurkstav. 1 portion.VIT DRUV JUICE SANGRIA: Skala en apelsin i en enda lång spiral, ommöjligt. Gör detsamma med en citron. Fyll en stor tillbringare med isoch tillsätt 7,5 dl druvjuice, och 1 liter sodavatten ellermineralvatten, saften och skalen från apelsinen och citronen. Rör omoch servera i vinglass.
  • 1,5 dl krossad is och en msk citronjuice
  • 1 portion Prövagärna med att ta hälften apelsinjuice och hälften grapejuice
  • 1,5 dl apelsinjuice
  • 1,5 dl is
  • 2 port
  • 1 dl granulerat socker och ca. 25g hackad blockchoklad. när sockretoch chokladen har smält, så skall det stå kallt i minst 3 timmar Häll upp i vinglas som fyllts med krossad is,toppa med vispgrädde.
  • 2 portioner
  • portion
  • 7,5 dl druvjuice, och
  • 1 liter sodavatten ellermineralvatten, saften och skalen från apelsinen och citronen

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.