För att få det riktigt tunt och krispigt är ett tips att platta ut med en lätt oljad slickepott. Även om det inte liknar i smaken fick jag idag till världens godastefröknäcke
Till fika vi hade efter Marias dop gjorde jag fröknäckemedgod fikon, päron- och rabarbermarmelad. Receptet på fröknäcke hittade jag på hemsidan kolhydrater
Bred ut smeten tunt på två plåtar klädda med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda allt utom vallmofrön och flingsalt i en bunke och låt smeten stå framme och svälla i cirka 15 minuter
För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Topping. Creame fraiche blandat med pressad vitlök efter smak och tycke
Zucchinipasta med oliver, soltorkade tomater och persilja. Detta kan varit den godaste pasta jag ätit. Hacka vitlöken och stek lätt i olivolja tillsammans med hackade soltorkade tomater, oliver och hackad persilja
Chokladsnittar fyllda med guldnougat. Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Denna kakan tror jag nästan att alla mina vänner har smakat, och jag vet inte med hur många vänner jag har bakat den med men vi föråt oss på den här kakan ett tag haha Den är så god så god så god
Jag har lite svårt att slänga ätbar mat så jag tog ut det som fanns och tillsammans med en sista tinad kycklingfilé, en burk krossade tomater, några torkade örter och det sista ur burken med creme fraiche blev det denna makalöst goda kycklinggryta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.