Blanda allt i en karaff och täck väl. julsnapsen är klar. I år är vi inte så många på julafton så jag kostade på mig att köpa småflaskor att ha julsnapsen i och samtidigt använda som bordsplacering
LCHF-glöggen är klar nu. Wiiih och nu är glöggen klar. Jag har under några veckor försökt att skapa en sockerfri LCHF-glögg och nu är receptet äntligen klart
Härär ett favoritrecept ur Fester med rester. Gott till nästan allt. En god, nötfri röra att använda ungefär som pesto eller att doppa till exempel chips eller rostade brödbitar i gör man snabbt av några skivor bröd (såväl formbröd som kavring går bra), vitlök, citron, olja och någon eller några smaksättare
Men på sommaren är det kallt. Det är ju nu vi ska ladda våra solceller så det räcker hela vintern. Att ha köttfärs hemma i frysen äralltid bra,av den kan man göra många goda enkla rätter
Här längtar vi efter julskinka, rödbetsallad och min pappas revbenspjäll. Ett måste innan man går och lägger sig på julafton är ju den där nattmackan, spelar ingen roll hur mätt man än är så en macka med julskinka det måste man bara ha, punkt slut
Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Och något av det första jag vill lära ut är att råvaran ärALLT. Därför gav jag mig iväg till Bondens Marknad vid Drottningtorger här i Malmö för att handla fina råvaror till kvällen matlagningskurs
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.