Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
250 g halverade körsbärstomater. Blanda pesto, crème fraîche och gräddfil. Blanda med pastafjärilarna. Lägg övriga ingredienser i en stor skål och blanda med pastan
), halverade körsbärstomater, gurkbitar och så rostade pumpakärnor. Grädde och crême fraiche. Så har du en bra bas till en god sås till ris, pasta, bulgur, couscous, potatis eller annat tillbehör i stället för kolhydrater
15-20 st färska champinjoner, halverade. Långkok ger fantastiskt god mat. Hittills har jag bara gjort det på helger, då man är hemma hela dagen och kan låta ha en gryta puttrande på spisen
Skeda den såsen över kycklingfiléerna och lägg på halverade tomater. Gör så här. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.