1 års
uppladdning, 1 års träning, styrketräningen som hamnat skymundan, just i den stunden var det inte värt det. Jag ville spy på allt som hade med träning att göra, i bussen hem ville jag aldrig knyta på mig löpardojorna igen, och aldrig ställa mig på ett gym. det var känslan jag hade. den försvann ganska fort. tur det.
Och jagkännerdirekt att jag börjar bli sur. Jag börjar alltid dagen med en näringsriksmoothie, och det brukar ivanliga fall bli på vad jag har hemma i grönsak- och fruktväg och- eller väldigt mycket efter vad jagäri behov av att tillsättaimin kost för att må bra
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksominte bara med en bit, nope här moffade vii oss både tilleftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Det är sådana frågor jag grubblar över , i stället för att införskaffa ny spis. Hur motsägelsefullt det än kan låta, med tanke på matlagningensdominerande roll imittliv, så är det just införskaffandet av ny spis som fått stryka på foten till förmån för mer akuta angelägenheter
Så här kommer svar på de vanligaste frågorna jag får. Det ärmeningen att man med boken som hjälp kan utforska vilkennivå av hälsa som ärmöjlig för en själv
Örat värker, halsen svider, febervärken har visserligen gett med sig men jagär sååå tröööött. Hela helgen i sängen med hög feber grämer jagmig också över… Så fullständigtonödigt
Jag matade dom och rörde, kändemigväldigt förväntansfull. Jaggillar att baka bröd även om det nu går långt mellan varven så närjag bakar då finns det ingen hejd
Nu ärjagtillbakai Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Så jagär jättenöjd. Jag ska gå igenomlitebilderidag och försöka sammanfatta helgen som bjudit på goda drinkar, massor av god mat itrevligt sällskap
Tonfisken var otroligtfin,mentillbehörenkändeslite bleka smakmässigt. Till varmrätt valde jag lammstek provencal med persiljegnocchi och rostad vitlök och även här hade jag velat ha en mer framträdande smak av vitlöken
Så här på vintern tycker jag det är gott med en värmande soppa till lunch. Jag brukar passa på att rensa ur grön- och rotsaker ur kylen och laga ett par matiga soppor på dessa
Vår Eau-de-Vie var slut, så det fickbli Grönstedts XO i soppan, vilkennärapåkändesblasfemiskt. Trattisarär för mig något jag köper i torkad form och använder som smaksättare
Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärnaliteovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tycker jag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Tur att i alla fall personlighetstestenerkänner att jag har humor. Jagärenligt grafen tydligen rätt så dominerande (drar till vänster) och så ärjagmänniskocentrerad (drar uppåt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.