OSTFRALLOR. Små, goda brödbullar bakade med vetemjöl, olivolja och lagrad ost. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak
Plasta in skålen och låt den stå i rumstemperatur i 12–18 timmar. Sätt på locket och grädda i nedersta delen av ugnen 30–35 minuter (beroende på ugn och hur välgräddad skorpa du vill ha). Ta bort locket och grädda ytterligare 10–15 minuter om du vill ha brödet välgräddat
Receptet kommer ursprungligen från matklubben. Det här brödet lever verkligen upp till sitt namn. Ett supergott och relativt lättbakat bröd med en härlig konsistens
Jag älskar verkligen den här typen av filmjölksbröd, med nötter, fröer, torkad frukt med mera. Både för dess goda smak och för att de är så enkla och snabba att baka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.