sen måste jag baka den en gång till (om nu skapelsen lyckades passera testpanelens stränga och mycket känsliga gourmetmunnar) för att kunna fota den hit till bloggen och därefter måste "någon" äta upp den, ja jag vet, det är inte klokt så tuffa uppgifter man har ibland
Skala och klyfta löken. Skala och skär 2 morötter i mindre bitar. Skala 2 morötter och skär dem i bitar. Pepparrotskött Putsa köttet, skär det i mindre bitar och lägg dem i en stor gryta
Inflammation är kroppens eget sätt att skydda sig genom att göra sig av med patogener, skadade celler och andra irritanter för att påbörja läkningsprocessen
Tv-kocken Anders Levén har skapat en “originalrulle” som ni snart får ta del av här på Salt&Peppar. Ditt uppdrag är nu är att skapa en fyllning som kan bräcka den
Nu ska den invigas med poppning, spännande. Gröna lådans laxpanna 2 port (för såsglada människor)2 portionsbitar lax10 cm purjolök2 dl vatten½ fiskbuljongstärning1 msk hummerfond1 dl vitt vin2½ dl grädde1 dl crème fraiche1 pkt saffransalt och vitpepparhackad dillsparris i valfri färg1 burk skalade räkor á 170 gSkiva purjolöken tunt och dela laxen i mindre bitar. 1 burk skalade räkor á
Utstickare i all ära, men det roligaste med tårtdekoration är ändå att modellera på fri hand. Många har frågat mig hur jag gör, vilket är väldigt svårt att svara på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.