God morgon. Ja, trots att jag är frisk igen har det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna. Jag skyller på högt tempo på jobbet på direkten och inte mycket spännande matlagning här hemma
Cookie Dough tryffel. Godkväll, godkväll. Idag har eftermiddagen verkligen gått i ett, så jag är nästan lite paff över att dagen redan börjar lida mot sitt slut om jag ska vara ärlig
Blir ni nyfikna så kan ni se lite filmklipp från showen här. I går upplevde vi något magiskt, en av de mest otroliga upplevelser som vi haft på evigheter och det hade faktiskt ingenting alls att göra med mat
Insidan av revbenen har ett tunt “membran” eller hinna som avlägsnades (se filmklipp här då detta avlägsnas från fläskrevben) och även på denna sida gjordes små snitt
Baka i lergryta. Idag får du recept på ett av de godaste bröd jag provat senaste året. Bakade det till min Paleo-blogg vintras, testade då för första gången att baka i min lergryta
I helgen lagade jag en omgång köttbullar, perfekt att ha i frysen och ta upp efter behov. Idag efter jobb och dagis tinade vi upp en påse med köttbullar och åt tillsammans med stuvade makaroner
På filmklippet ovan håller glazen 37 grader vilket var något för varmt. Så var det dags för efterrätt igen och inte vilken efterrätt som helst, utan en kaka med mirror glaze
)) Jag gröpte ur cupcakesen med hjälp av en äppel-urkärnare som Åsa så bra visar i hennes filmklipp. I Lördags gjorde jag bröllopscupcakes för första gången
Nu dagdrömmer jag mest om att få göra små filmklipp och visa för er. Kan ni hjälpa mig. Så här är det. Det finns inget stopp på mig och mina idéer på olika recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.