Njutbar efterrätt. Något av det godaste jag vet i dessertväg är glass och parfait. Men inte vilken glass som helst, det ska vara en gjord på riktigt fina råvaror och med betydligt mindre sött än de du vanligtvis köper i glasskiosken
I senaste numret av tidningen Gourmet 1/2013 var det en special om min favoritkonditor Roy Fares där det här receptet var med och då jag har fått viss ansvar att ta med julgottis till julen och inte ville ha något stort att släpa på (utöver de karamelliserade mandlarna och pepparkakorna) så passade de här gingerbread whoopie pies
Ja vad ha vi då hunnit med på 3 semester veckor. Jo här ska ni få seVi började med att åka på ikea i sundsvall, for kl 7 och kom hem halv elva på kvällen
Börjar nästan få lite ångest över att vi ska åka hem på torsdag. Jag saknar våra hundar, mina rutiner och att ha mer kontroll över vad jag äter, men jag fullkomligt älskar New York
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.