Lobje – Libanesisk Tips på en supergod och vegetarisk rätt. Kallas Lobje. Och denna rätt äter vi kall i Libanon. Men självklart kan man värma på den silvias mat & bak sida
Kyckling Currysås (Schlay karri) Ingrediens. - 500g kycklingfilé - 2 st grön paprika - 2 st röd paprika - 2 st gul paprika - 2 st gul lök - 1 kg Champinjoner - 1 st stark chili - 2 msk curry (mild) - 1 msk röd paprika (flingor, Stark) - 1 ½ msk salt - 1 msk MSG - Welcome To The Kurdish Kitchen
Kyckling Currysås (Schlay karri) Ingrediens. - 500g kycklingfilé. - 2 st grön paprika. - 2 st röd paprika. - 2 st gul paprika. - 2 st gul lök. - 1 kg Champinjoner Welcome To The Kurdish Kitchen
Schlay lobja Ingredienser. - Grönabondbönor 4- 6 dl - Salt 1 msk - Matlagningsolja 1 msk - Tomater 4 st - Tomatpuré 4 msk - Vatten 1 Welcome To The Kurdish Kitchen
Lobje Tips på en supergod och vegetarisk rätt. Kallas Lobje. Och denna rätt äter vi kall i Libanon. Men självklart kan man värma på den silvias mat & bak sida
(Schlay fasolia) Ingredienser. 500gram bönor2-3 msk tomatpuré2 msk salt1 msk matoljaServeras med. RisDet du gillarGör så här Welcome To The Kurdish Kitchen
(Schlay nokk) Kikärtsoup Ingredienser. 500 gram kikärtor eller 2 burkar kikärtor1 msk salt½ msk currypulver4 potatisa1 gul lök1 kycklingbuljongServeras med Welcome To The Kurdish Kitchen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.