Men det var så klart en alldeles alldeles underbar firmafest. -) Vår relation känns än idagväldigtspeciell, även om romantikenibland får stå lite åt sidan när vardagen breder ut siglite väl mycket
Halloween iscoming up, and it’stime to start decorating the home withspider web, crawling creatures and other scary stuff – not to mentionplanning the Halloween snacks
Hallon, socker, gelatin och vispgrädde är allt som krävs. I det här receptet bytte jag ut en del av vispgrädden mot gräddfil för en högre syra i moussen eftersom jag serverar den tillvit choklad och vit choklad är ju väldigt sött
Vegan, gluten- och raffineratsockerfri. Hur mår NI. Har känt miglite trött den sista veckan bara men vet att det beror på för lite sömn och för mycket jobb
Scroll down for english. Nu är det mindre än en vecka kvar till julafton. Tro mig jag vet. Har man två barn vet man hur många dagar det är kvar till denna viktiga dag, Och man påminns
En Genoise är en slags sockerkaka som inteinnehåller ngn jäsninsmedeli form av bakpulver eller bikarbonat, istället handlar det om att vispain mycket luft i kakan genom lång vispning över vattenbad
Statusuppdatering. Jag har mjöl i örat och jag har tappat en lerkruka med saffransbulle på golvet, men den ligger bra där och samsas med alla mandlar och russin som ligger fasttryckta mot golvbrädorna
Nu är det dags för receptet på den supergoda somrigadrinken jag nämnde i gårdagens inlägg. Har blivitpoppis här på sudret, har gjort den två gånger sen jag mixaihop den i torsdags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.